Lean ötletek

Ötlet 3
Önnél nagyon nagy a vevő igény ingadozása? Rengeteg féle termék van? De a vevő mégis elvárja az azonnali kiszállítás? Mit kezdjen akkor a Heijunkával? Mennyire tudja balanszírozni a sorokat? Mennyire működik a kanban? Ilyenkor többre van szükség. Igen, a lean eszközöknek is van határa...
      Viszont, nem kell elfelejteni a Lean-t! Itt kiegészítésre van szükség... ezt Agile Manufacturingnek nevezzük. A nagyon gyors, agilis gyártás, ahol a gyorsaság az első helyre kerül. Persze, a veszteségek minimalizálása mellett. Ok, nézzük meg, hogy ez miből áll:
  • Lean alapok
  • Extrém rugalmas, mixed-modell gyártósorok vagy -cellák
  • Minimális átállási idők
  • Extrém rugalmas anyagellátási rendszerek
  • Extrém rugalmas beszállítók
  • Megfelelő ERP támogatás
Ez hogyan is függ össze a leannel?

 
 
 
 
 
 
 
 
Hamarosan: a harmadik eBook: "Agile Manufacturing - amikor a lean már nem elég"
 
Ötlet 2
Ok, letöltöttem, már tudom, hogy milyen hibát kellene elkerülni... de akkor hogyan csináljam? Jó lenne egy útmutató, egy térkép talán?

Ez a Lean Road Map, ami tartalmazza az összes lépést a lean megvalósításában! Mi ezt a Leonardo Way-nek nevezzük. Hamarosan innen letölthető a következő eBook, A Leonardo Way. De vigyázzunk vele, ez egy általános térkép, Önnek egy személyre szabott térkép kell, ebben szívesen segítünk!
 

Nem olyan egyszerű a lean megvalósítása, ugye? Ön is akadályokba ütközött? Keresi a választ? Az alábbi eBookban összeírtuk a leggyakoribb hibákat a Lean megvalósítása során. Töltse le az eBookot, és legyen Ön is sikeres a lean megvalósításában!

Oldal nyomtatása