Csapatunk

Már 15 éve jelen vagyunk a magyar lean management piacon. Eleinte a gyártási folyamatok fejlesztésére fókuszáltunk, gyártósorokat, anyagellátási rendszereket optimalizáltunk és alakítottunk át. Ma már a lean management teljes spektrumával foglalkozunk. Tapasztalt tanácsadóink nem csak a fizikai megvalósítással foglalkoznak, hanem a sikerhez elengedhetetlen kulturális és vezetési változtatásokat is irányítják. A dolgozók megfelelő képzésével képessé kell tennünk őket megérteni, alkalmazni és tovább fejleszteni ezeket az átalakított folyamatokat. Tanácsadói feladatunk kiterjed arra is, hogy vezessük és támogassuk ügyfeleink munkavállalóit a szervezet minden szintjén, a folyamatos fejlesztésben. Hiszünk benne, hogy ezek a dolgozók igazi szakértők a maguk területén, legyenek operátorok, gépbeállítók, csoportvezetők vagy felső vezetők. A mi tanácsadóink elismerik ezeket a szakértőket és örömmel segítjük őket további fejlődésükben!


A Leonardo Group Kft., olyan nemzetközi szakértők kiváló csapata, akinek széleskörű tapasztalata és szakértelme van a gyártásirányításban, a Flow Manufacturing bevezetésében, a lean elvű folyamatok kialakításában és a különböző gyártásirányítási módszerek kiépítésében.

Tréning
Az oktatási programok a Flow Manufacturing minden részét tartalmazzák, az elmélettől a gyakorlatig, beleértve a fizikai dolgozók oktatását is. A belső tréning programokat vevői igény szerint állítjuk össze.

Bevezetés
A bevezetés célja, a leonardo group „know- how” rendszerének átadása. Tanácsadóink elsősorban „coach” szerepet vállalnak. Partnereink megszerzik azt a képességet, hogy önállóan irányítsák, és fenntartsák az új rendszereket, a project sikeres bevezetése után is.
2007-től, a Leonardo Group Akkreditált Intézmény, akkreditált programokkal!


Kollégáink:

Edwin Kotter

Edwin Kotter (ügyvezető igazgató, tanácsadó)
Nyelvismeret
holland (anyanyelv)
magyar
német
angol
et un petit peu francais
 
Szakmai tapasztalat
2003–       : Leonardo Group Magyarország, Ügyvezető & Senior Consultant
20022003: Modus Media, Budapest, Business Manager
20012002: VAF Instruments, Magyarország, Termelési Igazgató
19962001: Brooks Instrument, Hollandia, USA, Magyarország, termelés fejlesztés
 
Erősségek
Demand Flow Technology
Mixed Modell Line Design
Kanban rendszerek
Heijunka
Value Stream Mapping & Design
SMED
5S & visual management
Lean administration
Lean Supply Chain
Kaizen

 

Pintér Marianna

Pintér Marianna
(adminisztrátor, logisztikai munkatárs)
Nyelvismeret
magyar (anyanyelv)
angol
német